Algemeen

Het herroepingsrecht bepaalt dat bij online aankopen de klant 14 dagen de tijd heeft om van de aankoop af te zien, zonder het betalen van een schadevergoeding. De wet voorziet echter een aantal uitzonderingen, waaronder ook de diensten van rijbewijshalen.be vallen.

Uitsluiting herroepingsrecht digitale inhoud

Voor digitale inhoud die niet op een materiële drager (zoals een dvd, cd of cd-rom) is geleverd – hiermee worden vooral bedoeld app’s, muziekstream en diverse downloads – geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen, tenzij het product of de dienst al binnen de bedenktijd geleverd wordt. Het herroepingsrecht is uitgezonderd voor zover de consument verklaard heeft om akkoord te gaan met levering van de digitale inhoud tijdens de bedenktermijn.

De video-opleidingen van rijbewijshalen.be worden onmiddellijk na bestelling / betaling geleverd en kunnen worden aangevat.

Bij het bestellen van een video-opleiding bij rijbewijshalen.be verklaar de klant zicht akkoord dat hij de aankoop van bepaalde producten, diensten of digitale inhoud die worden aangeboden (onder bepaalde voorwaarden) niet kan ontbinden.